Friday, December 9, 2011

Si Kembar Kecil Yang Comel^^


Gambar baby ag?? ishh2 pak syeikh ni macam xda keja lain ek...haha. Takda, sbnrnya pak syeikh suka sgt kat budak2 ni...comel jerkk, :p

Apa yg best ttg baby ni? Pak Syeikh paling suka bile diorang senyum atau ketawa, nampak kiut sangat...seyesli, ase nk peluk-peluk dan kucup je dahi dan pipi dier (macam jiwa budak2 perempuan lak pak syeikh ni...ehe). Lau dulu masa balik dr keja, pak syeikh selalu je nampak kelibat anak jiran pak syeikh...Danny nama dia, dalam umur 2 thun, kakak dia nama Alia (lau xsilap la..), plak dalam umur 3 thn. Diorang ni selalu jer intai-intai pak syeikh bile pak syeikh balik dr skolah. Bile lihat diorang, hati pun rasa senang...ase penat keja tu hilang jer bila tgk wajah diorang yg cute. huhu. Tp skank diorang da pindah ke Johor Bahru, da xleh nk main dgn diorang ag dan tak sempat nk snap picture diorang....sob sob,

Kedua, pak syeikh suka bau bayi. Wangi lorhh..huhu. Satu ag sbb pak syeikh suka sbb badan diorang ni lembut dan ringan, jd bile dukung je diorang...ase cam best jer, ase tenang jer...huhu

Citer sal baby ni, pak syeikh sbnrnya teringin nk ada anak kembar..(boleh kan isteriku? hehe) Sorang pak syeikh dukung, sorang lagi isteri pak syeikh dukung..baru adil, haha. Allahu rabbi, indahnya saat tu kan...huhu, sama2 bjaga malam, buatkan susu anak2 yg tjaga malam...sama2 btungkus lumus mandikan anak2...bestnya (oppsss, tlebih sudah, haha). Ok guys, moh kita sama2 tgk wajah2 kesayangan ambe ni..checkedout :)

---ololo, comelnya..nk cubit asenya pipi diorang ni, ehe--

--bolatnya mata...tgk apa tu? huhu--

--menari algogo eh?? tp still comey...wakaka--

---manisnya bile btudung :p---

---cenyyuuummmm...cantikkan gigi kami? hikhik---

---akak, ada makcik tu jeles tgk kita posing dgn gaya yg kiut ni...ehe--

--- tgh menjalankan kajian ke atas sebatang pen?...hehe--

---zam zam ala kazam, huhu...mak cik nk tumpang? ehe--

hah...ni plak kembar yg prnh hot kat Malaysia..ehe
--betol2, huhu--

Lastly, pak syeikh sebenarnya pun ada kembar jugak...nk tau sape kenal kembar pak syeikh??? haha...jgn plak korang jeles ea..:p

--hi, mere naam...salman khan, saya ler kembar pak syeikh, wakaka--

8 comments:

CekbOlat-bOlat said...

comel mcm bolat ^^

Syeikh Ahmad a.k.a Encik Cetokin said...

haha...da namanya bolat,

Dina Ifhami said...

olololololololo , comelnyeeeeee . rase mcm nk lenyek2 jee . cute trlampau !

Syeikh Ahmad a.k.a Encik Cetokin said...

eh2 jangan2...nti kesian ank sy :p

norhafizahalias said...

cute abes..... =.=

Syeikh Ahmad a.k.a Encik Cetokin said...

si kembar yg comel..ehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

comelnya pasangan kembar!:))

Syeikh Ahmad a.k.a Encik Cetokin said...

fifiey cepat2 la kawen, nti beranak kembar..ehe