Monday, December 12, 2011

Muslim Blogger

Assalamualaikum wbt...da sehari tak godek2 blog pak syeikh ni, smua ni gara2 tenet yg tiba2 merajuk lak...ehe. Disebabkan oleh tenet yg tak mahu memberikan kerja sama dan gangguan kebosanan yang melampau disebabkan duk sorang2 kat Sg Buloh ni, pak syeikh pun merajinkan la diri mgodek2 adobe photoshop. Tujuannya tak lain xbukan, utk buat header untuk blog pak syeikh..cantik tak header yg pak syeikh buat tu? huhu..Pak Syeikh juga ada buat lencana utk Muslim Blogger..korang boleh tgk kat sebelah kanan blog pak syeikh tu...ala yg gmbar budak kiut macam pak syeikh tu..ehe. Lau korang bminat nk join pak syeikh...leh la korang request kat ruangan komen bawah ni dan sila nyatakan alamat email dan juga alamat borang korang ea....nti pak syeikh akan emailkan pada korang lencana Muslim Blogger yg da siap edit pd korang. Nanti korang upload la lencana tu pd blog korang...


---mood: xmau cakap banyak..ehe---

2 comments:

CekbOlat-bOlat said...

mcm mne la tuh tok? naknak.. wakaka

Syeikh Ahmad a.k.a Encik Cetokin said...

ok, email? atok bg emailkan jap ag..