Sunday, January 1, 2012

Aku & Lensa : Orientasi

Kelmarin, 30 Disember tlh blnsung program orientasi budak2 form 1 dan peralihan. Jadi selaku Pengarah Syarikat (ekeke) agak kelam kabut la pak syeikh pd hari tu tuk memastikan perjalanan program berjalan lancar...

Jadi sebetulnya, pd hari Khamis...29 Disember, pak syeikh telah mengugut seorang tokey kedai di Plaza Low Yatt untuk myerahkan sebuah kamera setelah pak syeikh memberikan wang sejumlah RM 2400 kpd beliau...haha

Memandangkan pak syeikh telah ada kamera baru (fuyoooo)...pak syeikh pun cuba la memandaikan diri utk mengambil gambar pd hari program...dan antara hasilnya,

---macam biasa la, yg plg dapat perhatian pd lensa pak syeikh mesti la aksi si kecil..hehe---

---comel kan budak ni? he---

---adik ni macam malu2 lak ea..ehe--

---bukan men lincah ag adik ni...huhu--

best tau bile dapat pegang kamera ni (maklum la agak kekampungan skit) hehe..korang jelous tak? lau jeles..beli la sbijik..haha

ehh2..jap, sape tau nk bg gmbr ni sharp bile di post? tolong komen kat bwh ea..he

3 comments:

CekbOlat-bOlat said...

pewwitt cikguuuu !

Ainie Apple said...

kamera br?? woooooo:p

Syeikh Ahmad a.k.a Encik Cetokin said...

cekbolat : wekk...:P

cik ainie : yup, da kabo nk beli kan, ehe...jom tgkap gmbar ikan todak kat teluk kampi :P